juli 12, 2024

Altijd op de hoogte van het laatste vaknieuws

Omgaan met een burn-out is lastig voor de persoon en omgeving

Het omgaan met een burn-out is lastig voor de persoon zelf, maar ook voor zijn omgeving. Managementinfo ontwikkelde een waardevolle e-learning welke inzichten en praktische tools biedt om een burn-out te herkennen, te voorkomen en ermee om te gaan. Het doel is niet alleen om je bewust te maken van het probleem van burn-out, maar vooral om je in staat te stellen om met praktische kennis en strategieën ermee om te gaan en een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven.

Over de cursus Omgaan met een burn-out

Deze e-learning gaat diep in op de psychologie van een burn-out, biedt handvaten om deze te herkennen en er mee om te leren gaan. De cursus is zowel geschikt voor behandelaar, voor diegene die me burn-out klachten te maken heeft en medewerkers binnen organisaties zoals de personeelsfunctionaris.

De cursus richt zich op verschillende aspecten die van invloed zijn op het mentale, fysieke, emotionele en sociale welzijn van de mens. Denk hierbij aan werkdruk, maar zeker ook aan sociale verwachtingen en de algehele levensstijl van een persoon.

Lees verder https://www.managementinfo.online/product/e-learning-omgaan-met-een-burn-out/